Jdi na obsah Jdi na menu

Jakou mzdu si zaslouží zaměstnanec ÚP ? Úředník bez mozku . ..

Jednodušší by bylo napsat jakou mzdu si zaslouží ten kdo pracuje a odvádí skutečné daně . Ten kdo je "čistým" plátcem . Podle mého názoru by měl zaměstnanec , který je čistým plátcem dostávat mzdu vyšší , než jakýkoliv zaměstnanec úřadu práce . Na zaměstnance úřadu práce musí někdo vydělat a ten kdo na tyto zaměstnance vydělává , by se neměl mít hůře než ti , které ze svých odvodů podporuje . Zaměstnanci ÚP by jistě namítali , že také odvádí daně , ale daně , které zaměstnanec ÚP odvádí jsou daně z daní čistých plátců daní , ze kterých zaměstnanec ÚP žije . Občan by tedy mohl očekávat , že ti , které podporuje ze svých odvodů , odvádí dobrou práci . Bohužel tomu bývá přesně naopak . Úředníci odpracují okolo 100 hodin měsíčně .

Zaměstnanec ÚP , který žije pouze ze svého úřednického platu , neodvede , za svůj život do rozpočtu ani jednu jedinou korunu . Celý život až do své smrti saje ze státního . 

Úředník téměř bez mozku . 

Před několika lety vyšlo najevo , že jeden francouzský úředník žije desítky let téměř bez mozku . Jeho nitrolebeční prostor je vyplněn z velké části nitrolebeční tekutinou . Nikdo si ničeho nevšiml a to i přesto , že úředník disponuje podprůměrnou inteligencí , přesněji řečeno jeho IQ dosahuje 75 . Podle dostupných informací vedl tento inženýr , vlastně úředník , plnohodnotný život , zplodil několik potomků a za celou dobu si nikdo nevšiml , že postrádá téměř celý mozek . Jak by asi dopadly testy našich úředníků ? Průměrné IQ mezi 69 - 85 nebo IQ houpacího koně ? Jaká odhalení by přineslo CT vyšetření a IQ testy u jednotlivých zaměstnanců ÚP v Sokolově (+ detašovaná pracoviště) ? (Ne)Schopnosti některých úředníků lze sledovat přímo v praxi na úřadech práce , kdy někteří nezaměstnaní tohoto faktu zneužívají zatímco jiní na neschopnost úředníků doplácí .

Bič Boží .

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář