Jdi na obsah Jdi na menu

Nezaměstnaný v horší pozici než vrah a zloděj .

"Zločinec"

Člověk , který se dopustí závažného zločinu přijde sice o svobodu (pokud je dopaden) , ale v rámci trestního řízení je podroben psychologickému (psychiatrickému) vyšetření , dostane právní zastoupení zdarma a ve výkonu trestu nemá existenční starosti , má k dispozici lékaře , zubařské ošetření atd. . Navíc může být vězněný člověk zařazen do různých programů a ne zřídka opouští věznici s výučním listem nebo dokonce s maturitním vysvědčením . Ve vězení má odsouzený možnosti různých zájmových aktivit a získá mnoho kamarádů . 

 

 

Nezaměstnaný 

Nezaměstnaný člověk , který nic nespáchal , ničeho se nedopustil nemá ani z daleka možnosti , které má odsouzený ve výkonu trestu . Pokud je nezaměstnaný občan vyřazen z evidence uchazečů o zaměstnání a nenajde pracovní uplatnění tak ho čeká nejméně 6 měsíců totální bídy (někdy i smrt) , život na ulici mezi popelnicemi , pod mostem nebo v lese mezi zvířaty jako neandrtálce . Místo psychologické pomoci člověk končí přímo na "dlažbě". Pro řadu takových lidí je pak životní nutností páchání trestné činnosti a následné uvěznění (v případě dopadení) . Jsou dokonce jedinci , kteří spáchají trestný čin tak , aby byli dopadeni při činu a na zimu nebo do další možnosti se zaevidovat na Úřad Práce měli bezpečné zázemí vězeńské cely kde jim poskytnou lékařské ošetření , stravu , ubytování a volnočasové aktivity . Nezaměstnaní jsou vyřazováni z evidence za pouhé jedno "provinění ", banální neúmyslné opomenutí nebo jsou vyřazováni za to , když mluví pravdu a potřebují odbornou pomoc (psycholog). ÚP tedy nutí nezaměstnané lhát , podvádět a chovat se nečestně . Nezaměstnaný musí čelit mnohdy neustálému tlaku , který člověk v některých případech neustojí a končí v péči psychiatrů nebo v tom horším případě pokusem o ukončení života . Bohužel Úřad Práce je plný zcela zbytečných a nekompetentních lidí , které by nahradil automat na tisk doporučenek velikosti bankomatu a tito "schopní" lidé z úřadů by mohli dělat něco prospěšného a užitečného místo vysedávání na úřadech a znepříjemńování života nezaměstnaným občanům . Na trhu práce chybí tisíce zaměstnanců a právě takoví zaměstnanci sedí bez užitku v kancelářích Úřadu Práce . To jsou ti chybějící zaměstnanci , které postrádá trh práce , jsou to lidé , kteří sedí na úřadech , dělají zcela zbytečnou a neužitečnou práci (šikanují z nudy nezaměstnané). Kvalifikovaných lidí je dost jen je dostat z úřadů , z kanceláří do práce .

Obvinění

Pokud je nezaměstnaný obviněn z maření součinnosti tak bude na 99,9% vyřazen z evidence . Neexistuje žádné první napomenutí , upozornění ... rovnou vyhazov !!!!!!! Nezaměstnaný musí být zcela neomylný , musí být připraven k okamžitému nástupu do jakéhokoliv zaměstnání i když čeká příliš dlouho a z marného čekání onemocněl a není tedy okamžitě schopen do zaměstnání nastoupit . Musí přijmout zaměstnání u firem , které nedodržují pracovně právní předpisy . Nezaměstnaný nemá svobodnou volbu výběru , nemá práva svobodného občana . Nezaměstnaný musí i kdyby se měl zbláznit a skončit v péči psychiatra . V tomto ohledu je nezaměstnaný v podobné situaci jako zločinec , ale zločinec nezůstane při odmítnutí práce hlady jako nezaměstnaný . A proto tvrdím , že se zaměstnanci Úřadu Práce na nezaměstnaných dopouštějí nelidských zlo/činů  jako se dopouštěl Hitler nebo Stalin na nevinných lidech , kteří nikomu nic špatného neudělali .

 

Ve chvíli kdy vyřazený občan bez finančních prostředků bloudí ulicemi , prochladlý a hladový bez pomoci tak odsouzený hraje na cele se spoluvězni např. karty , najedený a v teple . V bezpečí vězeńských zdí pod ochranou "hradní" stráže jako Prezident .

 

Praktiky Úřadu Práce : nátlak , vydírání ,útisk , manipulace , zotročování ....

                                                    upo.jpg